Írta:darkrukia

A baj babástól jőn!

                                                I.fejezet


 A ház teljesen felbojdult, Giou Yuki épp születésnapját ünnepli, ahol a banda eléggé feldobott hangulatban volt, amibe közrejátszott a néhány üveg elfogyaztott whisky is. 

 Tsukumo és Toko épp egymást falták a kanapén. Yuki egy újabb játékot tesztelt, de harmadszori próbálkozásra is Luka karjaiban kötött ki. 

 Renjou Hotsuma már túl volt az ötödik pohár whisky-én is és megkereste azt a személyt, akiben bízott, hogy még józan. Csak arra nem számított, hogy a barnát, a lépcsőfordulóban, épp Isuzu társaságában volt, aki egy poharat nyomott a kezébe és vagy nyolcszor újratöltötte. Hotsumja még „annyira” józan volt, hogy a féltékenység és aggódás elborította az agyát. Odasietett és elrántotta társát Fujiwara közeléből. 

  Aztán pár kiestett kép után a barna hajú fiú már az ölében csücsült és a vállára hajtotta enyhén zúgó fejét.Egy gondolat folytán, nameg az ital hatására belecsókolt Hotsu nyakába és mélyen beszívta erős alkohol illatát, és tovább folytatta az enyhe puszik adogatását. Közben társa ajkát halk sóhajok hagyták el, keze pedig Shusei pólója allatt eltűnve símogatta a felforrósodott bőrt.

 

 Újabb képkockák merültek a feledés homályába és csak elfolytott sikolyok, hangos nyögések és vággyal teli sóhajok hangzottak el a hálószoba csöndjében.

 

 

 Usui Shusei óriási fejfájásra ébredt, na meg arra, hogy egy meleg test veszi őt körül. Valahogy nyugtató volt a karok súllya és ölelése derekán. Oldalra fordítva a fejét kikerekedett szemekkel nézte, hogy bizony Renjou „herceg” karjaiban volt. Hamar észbe kapva gyengéden leemelte a védelmező kart magáról és egy kisebb párnát csúsztatott helyébe. Ruhái szanaszét hevertek a földön és a cipője párját az ajtó kilincsén találta meg, amit enyhén felvont szemöldökkel szedett le és sliccolt át a saját szobájába. Ahol egyenesen a fürdőbe ment és bevett egy fájdalomcsillapító bogyót. 

 Nem tudta, mi történy az este, de nem is volt benne bűntudat emiatt.Valahogy ezt az éjszakát részmegoldásnak érezte arra, hogy már nagyon régóta vágyik a szőkeség csókjára és símogatásaira.

 Hotsuma már nem ilyen szerencsés módon ébredt. Neki is jelen volt a fejfájás és még hozzátéve a mellkasába maró fájdalmat, volt az ágyában, a barna gyönyörűség pedig már sehol. Mivel nem kapott más elfoglaltságot, elheveredett az ágyon és tovább gondolkodott.

 

- A francba is, terhes vagyok! – Jött az első hír reggel egy kómás állapotú nőtpl, aki épp Tsukumóval vitatta a baba krízist, elég... khm... hangosan.

 

 A ház felbolydult és a kanapé mögött kóválygó Takashirót kérdezte mindenki, hogy mi tévő legyen.

 

 

 Az  asztal mellett egy unott arcú fiú nézte a jelenetet és úgy döntött, hogy ebből jobbb kimaradni. Társa is ezen az elven iszogatta tovább a kamillateáját.